„Opravdové štěstí se ukrývá v jednoduchých, zdánlivě nezajímavých věcech.“ E.Tolle

Zdravím vás z klidné krajiny Bílých Karpat, kde trávím dlouhý předjarní čas na naší rodinné chalupě. Tady, uprostřed přírody zažívám to, co si přeji zažívat i všude jinde - vnitřní klid, neexistující čas...spojení místo oddělení s čímkoliv.

Už je to chvíli, co jsem přidávala článek. Ale v této měnící se době probíhají změny i v mém životě, především v mém vnitřním životě. A nějak rychle to uteklo.

Asie II.díl

19.09.2020

Další cesta do Indie přichází po 31 roce. Ještě nejsem nabažená, ještě se potřebuji ponořit, objevit a pochopit, co mě sem táhne. Co mě tady oslovuje. Jak to, že lidi, které potkávám mi dovolují se setkat s jejich zrakem? Jak to, že neuhýbají? Co to mají ve svých očích? Obyčejnost, otevřenost - sebe. Prostě jen jsou a dívají se. Jako...

Vstávám okolo 8hod ranní a cítím lenost. Všude - v těle, ale i takovou vnitřní lenost. Jak je to možné? Nejezdím každý den do práce, nepracuji už s lidmi ani s dětmi, tak jak to, že nejsem plná energie? Asi po 2 měsících mě to začne znepokojovat a donutí se tím zabývat.

Asie I.díl

20.06.2020

Měla jsem těsně před třicátými narozeninami, kdy jsem poprvé vkročila na půdu Indickou, zažila kulturní šok a zároveň pocit, že jsem tam, kde je mi to blízké mnohem více než v zemi, kde bydlím. Tento pocit se odehrával někde v mé hloubce, v srdci. Mysl však nestíhala, nechápala, posuzovala, hodnotila, porovnávala. Rozdíl, co jsem viděla byl pro ni...

RÁDA S VÁMI ZŮSTANU VE SPOJENÍ A OZVU SE, KDYŽ BUDE NĚCO NOVÉHO.